? RESURSET ENERGJETIKE NACIONALE Shkup

KONTAKT: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

LIVE: Debati në Qytetin e Shkupit për gazsjellësin në Vodno
E shpallur në: 03.09.2018 REN SHA Shkup

Qyteti i Shkupit sot organizon një debat publik mbi ndërtimin e gazsjellësit në Vodno në të cilin kryetari i komunës Petre Shilegov ftoi përfaqësuesit e organeve kompetente shtetërore, si dhe shoqatat qytetare që kanë shprehur interesim për projektin.

- Unë pres që debati të fillojë procesin e përballjes së fakteve dhe argumenteve. Do të ketë një transmetim "të drejtpërdrejtë" nga takimi dhe besoj se të gjitha mediat do t'i japin asaj kuptim. Mendoj se pikat kryesore të këtij debati mund të transmetohen në të gjitha televizionet kombëtare, rajonale dhe lokale. Kështu, dukshmëria do të ishte më e madhe sesa të kesh një debat në një televizion me një koncesion kombëtar, njoftoi Shilegov para debatit.

MIA do ta transmetojë debatin drejtpërdrejt në faqen e saj në internet www.mia.mk, YouTube dhe Facebook.