? RESURSET ENERGJETIKE NACIONALE Shkup

KONTAKT: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Skopje Economic Forum II
E shpallur në: 01.03.2023 REN SHA Shkup

 Në forumin ekonomik që sot u mbajt në Shkup, në prani të kryeministrit të Maqedonisë, Dimitar Kovacevski, të Kosovës Albin Kurti, dhe të Malit të Zi , Dritan Abazovic, në panelin për sfidat energjetike diskutuam, se çfarë kemi bërë për të diversifikuar burimet e furnizimit me gaz natyrorë, dhe si të pamvarësohemi krejtesisht nga varësia e gazit Rus.