? RESURSET ENERGJETIKE NACIONALE Shkup

KONTAKT: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

P-TECC (The Partnership for Transatlantic Energy and Climate cooperation)
E shpallur në: 02.03.2023 REN SHA Shkup

 P-TECC ( The Partnership for Transatlantic Energy and Climate cooperation), është takimi- forumi më i rëndësishëm energjetik Euro-Amerikan ku definohen projektet më të rëndësishme energjetike dhe bashkëpunim i rajonal. Sot në Zagreb , së bashku me ministrin Kreshnik Bekteshi, me ministren për energjetikë të ShBA-ve, si dhe me ministrat e të gjithë rajonit, diskutuam kahjet e diversifikimit të burimeve tona të energjisë dhe projektet emergjente, që do jenë në funksion të pamvarësimit nga burimet Ruse.

Realizuam takime bilaterale me ministrat e energjetikës së Kroacisë, të Bullgarisë dhe shumë aktorë të tjerë të rëndësishëm të sektorit energjetik.