? НАЦИОНАЛНИ ЕНЕРГЕТСКИ РЕСУРСИ Скопје

КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Официјална средба со министерот за економски развој на Косово, Валдрин Лука
Објавено на: 11.02.2019 НЕР АД Скопје

 Извршниот директор на НЕР АД Скопје, Бајрам Реџепи, присуствуваше на официјалната средба со министерот за економски развој на Косово, Валдрин Лука и неговата придружна делегација. Средбата беше предводена од министерот за економија на Република Северна Македонија, Крешник Бектеши.