КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Видео галерија

3

март

2021

Бајрам Реџепи, гостин во Економски магазин - Алсат Телевизија

24

февруари

2021

Увид на гасоводен крак Скопје-Тетово-Гостивар

3

февруари

2021

Интервју на Бајрам Реџепи во емисијата Агенда 35 МРТВ 1

20

декември

2020

Инревју на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР, во емисијата "Интервју на неделата" - MРТ 2

6

ноември

2020

Изјава на Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР - ЛОТ 5 Скопје-Тетово-Гостивар

13

февруари

2020

Економски магазин - Алсат М телевизија

16

јануари

2020

Субвенциониран и поевтин гас за секое семејство

9

декември

2019

Од 1ви јануари почнува испораката на гас преку турски тек

2

декември

2019

Бајрам Реџепи - извршен директор на Национални Енергетски Ресурси : Северна Македонија во иднина ќе добива гас од Азербејџан

24

август

2019

Гасот доаѓа сѐ поблиску, завршени 70 проценти од работите на кракот Неготино – Прилеп – Битола

24

август

2019

Дронски снимки: Увид во магистралниот гасовод, секција Неготино-Прилеп-Битола

27

јули

2019

Интервју на Бајрам Реџепи, извршен директор на МЕР АД Скопје за Телевизија 24

30

март

2019

Интерконекција со Грција, за стабилно снабдување со гас

30

март

2019

Увид во гасоводен крак Неготино-Прилеп-Битола, Март 2019

22

декември

2018

Завршена е изградбата на гасоводот од Штип до Неготино

3

септември

2018

Директен пренос од дебатата во град Скопје за гасоводот на Водно