КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Сугарески, Макрадули, Шилегов и Реџепи
Објавено на: 22.12.2018 НЕР АД Скопје

 

Прес-конференција на Сугарески (МТВ), Макрадули (МЖСПП), Шилегов (Град Скопје) и Реџепи (НЕР)