КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Панел дискусија - МЕФ 2022
Објавено на: 30.06.2022 НЕР АД Скопје

 Денес во Охрид, во рамките на МЕФ 2022, се одржа панел дискусија на која учествуваше извршниот директор на Национални Енергетски Ресурси, Бајрам Реџепи. На оваа дискусија се разговараше за енергетската криза и можности за диверзификација на енергетските извори.