? НАЦИОНАЛНИ ЕНЕРГЕТСКИ РЕСУРСИ Скопје

КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Конференција во Бугарија
Објавено на: 05.05.2022 НЕР АД Скопје

 Во Софија во организација на премиерот на Република Бугарија Кирил Петков, заедно со министерот за економија г. Крешник Бектеши и министрите од целиот регион: Украина, Турција, Грција, Бугарија, Романија, Србија, Азербејџан... разговараме за можностите за алтернативи за снабдување, по кризата и вонредната состојба за снабдување во Источна и Јужна Европа.