? НАЦИОНАЛНИ ЕНЕРГЕТСКИ РЕСУРСИ Скопје

КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Beyond Borders - Конференција во Тирана
Објавено на: 27.04.2022 НЕР АД Скопје

 Во Тирана се одржа конференција под покровителство на албанскиот премиер, Еди Рама и на американската амбасадорка Јуриј Ким. На оваа конференција присуствуваше Бајрам Реџепи, извршен директор на Национални Енергетски Ресурси, заедно со колегите од енергетските гиганти Сокар, Ексон Мобил, Снам, Енагас, ТАП и други. Тој ја претстави нашата стратегија за диверзификација и безбедност на енергетските извори, кон енергетска независност.