КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Посета -Киев, Украина
Објавено на: 16.06.2021 НЕР АД Скопје

 Денес во Киев, Украина - Бајрам Реџепи, извршен директор на НЕР АД Скопје, заедно со министерот за економија Крешник Бектеши присуствуваа на третата сесија на заедничката меѓувладина комисија. Воедно, остварија средба со високи претставници од украинскиот оператор за трансмисија на гас.