КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

US International Development Finance Corporation
Објавено на: 22.07.2020 НЕР АД Скопје

 Извршниот директор на НЕР АД Скопје, Бајрам Реџепи, оствари видео состанок со претставници од US International Development Finance Corporation, на кој се разговараше за соработка меѓу Соединетите Американски Држави и Република Северна Македонија за развоја на гасификацијата во земјата, како и влез на американски компании на македонскиот пазар.