? НАЦИОНАЛНИ ЕНЕРГЕТСКИ РЕСУРСИ Скопје

КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Вицепремиерот Битиќи и директорот на НЕР Реџепи: Гасификацијата се одвива по предвидената динамика, природниот гас ќе придонесе за заштита на животната средина, заштеди и поголема конкурентност на економијата