КОНТАКТ: +389 2 609 0137 | contact@mer.com.mk

Видео галерија

24

август

2019

Гасот доаѓа сѐ поблиску, завршени 70 проценти од работите на кракот Неготино – Прилеп – Битола

27

јули

2019

Интервју на Бајрам Реџепи, извршен директор на МЕР АД Скопје за Телевизија 24

30

март

2019

Интерконекција со Грција, за стабилно снабдување со гас

30

март

2019

Увид во гасоводен крак Неготино-Прилеп-Битола, Март 2019

22

декември

2018

Завршена е изградбата на гасоводот од Штип до Неготино

3

септември

2018

Директен пренос од дебатата во град Скопје за гасоводот на Водно